Prejsť na obsah
Tipy na výživové doplnky

Prípravky na kontrolu váhy – vám na mieru. Časť 3.

Leto je za rohom, dostaňme sa do formy! Prechádzanie webovými stránkami, všade samý „spaľovač“ a „l-karnitín“ a stále čítate, že je to pre vás najlepší produkt? Príliš veľa informácií a neviete sa rozhodnúť? Máme pre vás článok (3 časti), ktorý vás naučí viac o spaľovačoch a prípravkoch na kontrolu telesnej hmotnosti.

Prípravky na kontrolu váhy

Treria časť tohto článku je zameraná na tých, ktorí majú – 1-2 kg prebytočnej váhy

Už ste len pár kíl od vašej najlepšej letnej formy, ale stále to potrebujete ešte dotiahnuť? Sme tu s poslednou časťou našej série článkov, v ktorej si zhrnieme najlepšie kombinácie produktov, ktoré vám pomôžu s rysovaním.
Je naozaj ťažké zbaviť sa tuku ukrytého pod kožou, ale ak ste už došli takto ďaleko, nevzdávajte sa pred cieľovou čiarou! Aby ste znížili tuk čo najviac to len ide, čisté jedenie je základ. Výraz „čisté“ myslíme pre surové potraviny a tiež výživové doplnky: skúste vybrať vysokokvalitné produkty s čistými aktívnymi ingredienciami, ktoré sú bez farbív a umelých príchutí.

Prípravky na kontrolu hmotnosti

Ktoré produkty vám odporúčame?

Pozrime sa na zoznam produktov, ktoré vám pomôžu prekročiť svoje limity.

Desert
Pre budovanie čistej svalovej hmoty potrebujete ísť ďalej ako je len jednoduchý prípravok na kontrolu váhy. S kompexnou kombináciou kofeínu a aktívnych rastlinných výťažkov Desert to dokáže a vy budete konečne môcť pozdraviť vaše tehličky na bruchu!
Odporúčané užívanie: ráno, pred raňajkami.

Ca-Mg-Zn
Aby ste dosiahli suché a čisté svaly, potrebujete dostať vodu z vášho systému. Medzičasom sa môže pomer elektrolytov vychýliť, čo môže viesť ku kŕčom a únave. Aby ste sa tomu vyhli, podporte vaše telo Ca-Mg-ZN minerálnym komplexom.
Odporúčané užívanie: medzi jedlami.

Thermo Test Elite
Thermo Test Elite je produkt BioTechUSA prémiovej kategórie: vysoká dávka synergických zložiek zabalených v kapsulách. Kombinácia aktívnych zložiek, vitamínov B3 a B6, DAA a primeraný level kofeínu vám môže pomôcť dosiahnuť ultimátne postavu na leto.
Odporúčané užívanie: ráno, pred raňajkami.

Carni Elite
Podobne ako Thermo Test Elite, Varni Elite je tiež produkt prémiovej kategórie s 9 aktívnymi zložkami, bez stimulantov!

Hydro Whey Zero
Hydro Whey Zero je hydrolyzovaný srvátkový proteínový izolát s vysokým obsahom proteínu a minimálnym obsahom tukov a sacharidov. Vďaka špeciálnemu procesu, zvanému hydrolyzácia je táto proteínová formula ľahko stráviteľná. To ústi v rýchlejšie a efektívnejšie vstrebávanie.
Zmiešajte ho s vodou a naplňte svoje svaly proteínom bez laktózy, lepku a cukru.
Odporúčané užívanie: po tréningu.

HMB
HMB má dôležitú úlohu v syntéze proteínov, keďže je metabolit L-leucínu, rozvetného reťazca aminokyseliny.
Odporúčané užívanie: zmiešajte ho s potréningovým práškovým proteínom.